Nordjysk fodboldklub starter crowdfunding i håb om ny spiller

Thisted FC vil så gerne have fat i en spiller til deres klub, at de har bedt folk om at tage del i finansieringen af ham. Det er endnu uvist, hvilken spiller det drejer sig om.

Det, du skal til at læse, er ikke en aprilsnar. 

Det plejer normalt at være pengestærke sponsorer, der skal sikre fodboldklubber deres ønskespiller - men i Thisted FC går man anderledes til værks. 

Her vil man have fans af klubben og borgere i byen til at finansiere købet af en unavngiven 24-årige offensivspiller med 100 Superliga- og 1. divisionskampe på CV'et samt ungdomslandskampe - men det skal ske inden torsdag. 

Thisted FC skriver på deres hjemmeside, at der skal samles 40.000 kroner ind til kluben inden torsdag, hvis handlen skal gå igennem. 

Derfor beder de på deres hjemmeside folk om at overføre 200 kroner til direktør Karl Kristian Guldhammer på telefon 40802769. 

Samtidig lover Thisted FC, at man får en gratis kamp i opryksningsspillet, hvis man tager del i finansieringen af den unavngivne spiller. 

Hvis klubben ikke når i mål med de 40.000 kroner, vil man få sine 200 kroner tilbage. 

Thisted FC har på det seneste sagt farvel til Søren Pedersen, Patrick Bro og Renato De Vecch, mens Mayowa Alli er budt velkommen tilbage. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland