Nordjysk fragtfirma tager kampen op mod giganter

Det nordjyske fragtfirma Coolrunner giver med ”samme-dag-levering” detailhandlen kamp til stregen og forsøger at komme e-handel giganten Amazon i forkøbet.

Forbrugere med forkærlighed for handel på internettet behøver ikke længere at vente flere dage på at få en pakke leveret.

Det nordjyske fragtfirma Coolrunner har nemlig netop lanceret den nye fragtordning ”samme-dag-levering”. Det betyder, at hvis du bestiller en vare på nettet klokken 11:00, får du den leveret samme dag senest klokken 22:00. Det kræver dog, at du bor i Aalborg, Aarhus, Odense eller København.

quote Vi vil sikre, at danske webshops kan stå i mod den konkurrence, som kommer fra udlandet

Direktør, Coolrunner, Per Imer.

- Vi vil sikre, at danske webshops kan stå i mod den konkurrence, som kommer fra udlandet, siger direktøren i Coolrunner, Per Imer.

Samme service som i fysiske butikker

Samme dag leveringen er blandt andet sat i søen for at give internet-kunderne samme service som i de fysiske butikker.

- Vi kan allerede se på de ordrer, der kommer ind nu, at det er noget, der er efterspurgt, og at hastighed bliver et tema i fremtiden, siger Per Imer.

I Aalborg Storcenter hilser de den nye konkurrence velkommen. De frygter ikke at miste besøgende på den konto. 

- Jeg tror bare, vi skal byde ind med endnu flere oplevelser, den gode service, den gode betjening og hurtig reklamationsret, siger Centerchefen i Aalborg Storcenter, Preben Bjerregaard.

Vil komme Amazone i forkøbet

Coolrunner i Aalborg har fragtfirmaet DAO 365 til at sørge for samme-dag-leverancerne. For dem handler det nye initiativ også om overlevelse.

- Der kommer et enormt pres for tiden. Der er ingen tvivl om, at der står store internationale spillere og lurer i horisonten, siger direktøren for DAO 365, John Romedahl.

quote Vi kommer ikke til at lukke døren for dem, for det kan vi ikke. Det eneste vi kan, er, at arbejde for hver eneste dag at stille op med noget til forbrugeren, der virker bedre

Direktør, DAO 365, John Romedah

En af dem er internet-giganten Amazon, som allerede har holdt sit indtog i flere europæiske lande, hvor de på rekordtid har sat sig på store dele af e-handlen.

- Vi kommer ikke til at lukke døren for dem, for det kan vi ikke. Det eneste vi kan, er, at arbejde for hver eneste dag at stille op med noget til forbrugeren, der virker bedre, siger John Romedahl.

Ambitionerne hos Coolrunner handler også om at få så stor en del af internethandlen som muligt, inden kæmpen Amazon går ind i Danmark.

- Hvis vi ser på den korte bane, altså inden for en årrække, så forventer vi helt klart, at vi får mulighed for at levere det her ud i de 10-12 største byer i landet, siger direktøren i Coolrunner, Per Imer.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland