Nordjysk golf-pro får hjemmebane i Himmerland

Foto: Pressefoto / Dansk Golf Union

Når Lucas Bjerregaard i fremtiden skal jagte succes på European Tour, vil han repræsentere Himmerland Golf og Spa Resort.

Dynekongen Lars Larsens legeplads, Himmerland Golf og Spa Resort, vil fremover være arbejdsplads for den nordjyske golf-pro Lucas Bjerregaard.

Parterne har nemlig indgået aftale om at Himmerland Golf og Spa Resort, der til sommer er vært for en afdeling af europatouren, skal være Bjerregaards nye hjemmebane.

Bjerregaard er i gang med sin første sæson på touren og har i alle sine første otte turneringer klaret cuttet. Det hidtil bedste resultat leverede han i Africa Open, hvor det blev til en 9. plads. Og med den nye hjemmebane håber han, det resultat kan forbedres.

- Jeg er utrolig glad for min nye hjemmebane. Det er fedt at have adgang til en udfordrende bane og ikke mindst de nye træningsfaciliteter, siger Lucas Bjerregaard. 

- Vi er selvfølgelig stolte af, at få Lucas tilknyttet Himmerland Golf & Spa Resort. Lucas har allerede vist sit enorme potentiale i sine første Europatour-turneringer, hvor han hver gang har klaret cuttet. Det viser, hvor stor en fremtid man kan forvente af Lucas, og vi håber vores faciliteter kan være medvirkende til en succesfuld karriere. siger administrerende direktør Claus Birk Larsen-

Lucas Bjerregaard bor, når han ikke rejser verden tynd, i Aalborg, så at have hjemmebane tæt på hjemmet, giver gode forudsætninger for den kommende Made in Denmark-turnering.

- Vi håber Lucas kan få testet BACKTEE course inden Made in Denmark, så han vil være forberedt bedst muligt på de udfordringer banen byder på, siger Claus Birk Larsen.

Flere nyheder fra TV2 Nord