Hjemmeplejefirma overtager 400 borgere

Borgere i Aalborg, der har haft Attendo som leverandør af hjemmepleje, overgår til Blæksprutten. Hjemmehjælperne vil være de samme.

Det vil fremover være en hjemmehjælper i blå Blæksprutten-uniform, der kommer ud til 400 borgere i Aalborg, som plejer at have Attendo som leverandør.

Blæksprutten, der er den største private leverandør i Hjørring og Brønderslev Kommuner, overtager nemlig alle aktiviteter i svenske Attendos Aalborg-afdeling fra 1. december.

quote - Borgerne kan føle sig fuldstændig trygge, og min intention er at sikre høj faglighed og tryghed.

Vibeke Haaning, ejer og administrerende direktør i Blæksprutten

- Jeg har stor respekt for hvis borgerne synes, det er vanskeligt, at vi som leverandører kan overtage hinanden. Men borgerne kan føle sig fuldstændig trygge, og min intention er at sikre høj faglighed og tryghed, siger Vibeke Haaning, der er ejer og administrerende direktør i Blæksprutten.

Det er kun farven på uniformen, der skifter farve – hjælperen vil være den samme, som borgeren er vant til.

- Vi taler med medarbejderne i dag. Der er en god ånd, og vi er alle enige om, at vi vil være kendte for at levere den mest stabile ældrepleje, siger Vibeke Haaning.

Det er især tryghed og troværdighed, der er vigtig for Blæksprutten.

- Jeg tror at mange føler, at de bliver lovet noget, de ikke får, fordi nogen har underbudt sig selv. Ved os kan de være sikre på, at vi holder, hvad vi lover, siger Vibeke Haaning.

Overtagelsen af Attendo Aalborg er en del af en langsigtet plan, hvor målet er at være en stærk samarbejdspartner for det offentlige, så man sammen kan udvikle ældreplejen.


Seneste nyt

fra Nordjylland