Nordjysk hotel får flot nominering

Foto: Hotel Scheelsminde

Blandt kun fem nominerede til ”Årets Bo&Spis adresse 2017” er nordjyske Hotel Scheelsminde en af dem.

Hotel Scheelsminde i Skalborg er netop blevet nomineret til prisen som ”Årets Bo&Spis adresse 2017”. Det er Den Danske Spiseguide, der har udvalgt fem spisesteder i Danmark, der har set lidt nærmer på hotellet.   

- Scheelsminde er et veldrevet sted, der gennem flere generationer har været garant for den gode totaloplevelse, når forretningsmanden eller turisten kommer til Aalborg og ønsker en dejlig hoteloplevelse, god mad og god service, siger Bent Christensen, redaktør ved Den Danske Spiseguide.

  Foto: Hotel Scheelsminde

Nomineringen kommer også på baggrund af stedets udvikling de seneste år, der imponerer folkene bag Den Danske Spiseguide. 

- I de senere år har guidens anmeldere ikke kunnet undgå at bemærke, hvordan niveauet er yderligere skærpet på Scheelsminde. Blandt andet gennem etableringen af den eksklusive Restaurant Bühlmann, som vi giver tre stjerner og betragter som en af Nordjyllands absolut bedste gourmetrestauranter. Men også den velovervejede løbende nænsomme renovering og opgradering, som samtidig er foregået på det øvrige hotel. Et særdeles positiv udvikling på baggrund af ambition, som vi hos spiseguiden finder god grund til at fremhæve, siger Bent Christensen. 

Vinderen af Årets Bo&Spis adresse 2017 og en del andre priser afsløres ved et galla-arrangement på Hotel Frederiksminde den 29. oktober, hvor alle landets bedste etablissementer er repræsenteret, når årets spiseguide nr. 41 offentliggøres. De øvrige fire kandidater til denne pris er i øvrigt navnkundige Falsled Kro v. Faaborg, Malling Kro v. Aarhus, Dyvig Badehotel v. Nordborg og Frederiksminde v. Præstø.

Adskillige andre nordjyske restauranter er i øvrigt foreløbigt nomineret til nogle af de andre af spiseguidens øvrige gastronomipriser, der samtidig er på spil:  Det gælder Mortens Kro, Restaurant Tabu, Bistro 59 og Essens i Frederikshavn.

Flere nyheder fra TV2 Nord