Nordjysk ishockey: Én sikker sejr og ét nederlag

White Hawks og Pirates var begge i aktion fredag aften. Det endte desværre ikke lige godt for begge hold.

Frederikshavns White Hawks kom fra aftenens kamp mod Herlev Eagles med en sikker sejr, mens topholdet Aalborg Pirates måtte gå fra Gigantium med et nederlag til Esbjerg Energy.

TV2 Nord mødte direktør i White Hawks Frederikshavn under fredagens kamp mod Herlev Eagles. Her talte vi med ham om muligheden for en plads som nummer to efter Aalborg Pirates.

Det vigtigste for White Hawks i denne kamp var at tage en sejr over Herlev Eagles uden skrammer og slid. Første periode vandt de med mange lige-ved-og-næsten-skud med 1-0. Anden periode var White Hawks klart overlegne, og det kunnes ses på målscoren, der her endte på 6-0. I tredje periode kom en hel del nye kræfter på isen og kampen endte med en 7-1 sejr til høgene fra Frederikshavn.

Aalborg Pirates måtte modsat Frederikshavnerne se sig slået af Esbjerg Energy i en kamp, der ellers startede tæt i første periode. 1-1 blev det til, hvor begge hold fik skabt gode muligheder. I anden periode får Pirates pucken i mål - tror de- men videodommeren vurdere efter fem minutter, at målet skal annulleres. Det ender med en scoring på 2-3 til Esbjerg og hele kampen ender med 2-5 til udebaneholdet Esbjerg Energy.

De to nordjyske hold White Hawks og Pirates skal nu møde hinanden på Aalborg Pirates' hjemmebane i Gigantium, hvor opgøret inden kvartfinalerne afgøres, dog uden betydning for Pirates' topplacering i grundspillet.

Se her fredagens indslag, hvor TV2 Nord er med til træning hos Aalborg Pirates i Gigantium.