Nordjysk kommune stævner sort register

Jammerbugt Kommune har stævnet hjemmesiden Det Sorte Register og stifter Ole Christiansen.

Det Sorte Register er en hjemmeside, hvor borgere kan registrere personer, de mener, har overtrådt loven. Registeret er kendt for ikke at lægge fingre i mellem i dets omtale af de personer, de mener, har gjort noget forkert, og i tilfælde så voldsomt, at Det Sorte Register i januar blev dømt for injurier mod ansatte i Odsherred Kommune.

Også Jammerbugt Kommune har oplevet ansatte, der er hængt ud på hjemmesiden for blandt andet pligtforsømmelse og diverse lovovertrædelser, og dommen fra januar får derfor Jammerbugt Kommune og borgmester Mogens Gade til også at indgive en stævning mod Det Sorte Register og stifter Ole Christiansen.

- Nu er der slået hul på ham, og vi vil fastslå, at der er grænser for, hvad man skal finde sig i. Det handler om at være solidarisk over for vores ansatte, og derfor støtter jeg op om det her. Vi vil vise, at man ikke skal finde sig i den chikane, han udsætter vores ansatte for, siger borgmester Mogens Gade til TV2/Nord.

I sagen mod de ansatte ved Odsherred Kommune blev Ole Christiansen idømt en bøde på 500.000 kroner, som han ifølge Nordvestnyt ikke har i sinde at betale.


Seneste nyt

fra Nordjylland