Nordjysk møbelvirksomhed vinder EU-udbud

Højer Møbler har sammen med sin partner i Aarhus vundet udbuddet på skolemøbler til Odense og Aarhus Kommune.

Trods hård konkurrence fra virksomheder i hele landet er konsortiet Højer Møbler i Vester Hassing og OJ Skolemøbler i Aarhus atter blevet udvalgt på EU-udbud til at levere skolemøbler til storkommuner.

Aarhus og Odense kommuner har netop tilsluttet sig samme udbud, som Københavns Kommune tidligere på året gennemførte på skolemøbler til kommunens 66 uddannelsesinstitutioner.

- Med et meget gennemtænkt sortiment af yderst høj kvalitet er vi stolte over at kunne tilbyde holdbare skolemøbler, der tilgodeser alle slags budgetter på skolerne, siger Dorthe Dolleris Petersen fra Odense Kommune.

Aarhus og Odense kommuner har nu godkendt aftalen, og ved Højer Møbler og OJ Skolemøbler er man begejstret over at få endnu to store og betydningsfulde aftaler i hus og glæder sig til den spændende opgave.

- Vi er stolte over, at vi er blevet valgt til at levere til og servicere uddannelsesinstitutioner i tre store kommuner i Danmark. Som samarbejdspartner glæder vi os til rådgivningsprocessen og til at vise kommunerne fordelene ved at vælge en leverandør, der har ekspertise inden for både læringsmiljøer og kvalitetsprodukter, siger Jens Højer, administrerende direktør, Højer Møbler.


Seneste nyt

fra Nordjylland