Nordjysk revisionsfirma hjælper til med landsindsamling

 Nordjysk revisionsfirma hjælper til med landsindsamling

Dansk Røde Kors afholder landsindsamling i oktober og er afhængig af frivillige indsamlere. Nu får de hjælp af det nordjyske revisionsfirma Beierholm.

Dansk Røde Kors' generalsekretær besøgte i dag aalborgvirksomheden Beierholm for at tale om nødhjælp. Hans foredrag er en del af et projekt, firmaet kører for at få de ansatte til at tage indsamlingsbøssen i hånden for Røde Kors 5. oktober.

Fordobler beløbet
Beierholm er bare en af mange virksomheder, der støtter Røde Kors' økonomisk, men til at overse er de nu ikke.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med mange forskellige erhvervspartnere, og Beierholm er et af dem. Det er specielt på den måde, at de vælger at fordoble det beløb, som medarbejderne samler ind 5. oktober, sagde en glad Anders Ladekarl til TV2/Nord.

Der er i alt omkring 110 medarbejdere hos Beierholm i Aalborg, og Anders Ladekarls foredrag var selvsagt en opfordring til alle om at melde sig som indsamlere - eller som generalsekretæren selv sagde det:

- Jeg er her i dag for at sørge for, at det bliver rigtig, rigtig dyrt for Beierholm.

Naturlig virksomhedsstøtte
Direktøren for aalborgafdelingen af Beierholm, Tage Borregaard er imponeret over Røde Kors' nødhjælpsarbejde i udlandet.

- Jeg synes, det er et fantastisk flot og farligt stykke arbejde, som Røde Kors udfører, så det vil vi helt sikkert som virksomhed støtte op omkring.

Tage Borregaard håber i øvrigt på, at initiativet hos Beierholm i Aalborg vil brede sig som ringe i vandet og få andre Beierholm-afdelinger til også at støtte op om landsindsamlingen.

Gør en forskel
De medarbejdere - og borgere i øvrigt - der melder sig som indsamlere i tre timer kan med en fuld indsamlingsbøsse gøre en stor forskel.

- En fuld indsamlingsbøsse kan betyde, at fem familier får mad i en måned i Etiopien, så det gør helt klart en forskel, siger Anders Ladekarl.

Meld" target="_blank">http://www.indsamler.dk">Meld dig som indsamler


Seneste nyt

fra Nordjylland