Nordjysk sportschef stopper

Ole Nielsen stopper i Sønderjyske efter fire sæsoner, kort efter at klubben reddede sig i Superligaen.

Fodboldklubben Sønderjyske skal have ny sportschef.

Efter fire sæsoner i klubben stopper Ole Nielsen i jobbet, meddeler Sønderjyske på klubbens hjemmeside.

- Med Ole Nielsen ved roret er der blevet opbygget en professionel og meget velfungerende fodboldorganisation i klubben.

- Vi kan blandt andet takke Ole Nielsen for tilknytningen af superligaholdets trænerteam, Lars Søndergaard og Peter Enevoldsen, som har skabt så flotte resultater i samarbejde med den sportslige stab og spillertruppen, siger Sønderjyskes administrerende direktør, Klaus Rasmussen, til klubbens hjemmeside.

Sønderjyske reddede sig for fire dage siden definitivt i Superligaen, da klubben vandt 3-0 ude over AGF.

Det er ifølge Ole Nielsen familiemæssige overvejelser, der ligger bag beslutningen om at stoppe.

- Det har været vanskeligt at få familielivet til at fungere optimalt med arbejdsplads i Haderslev og min hustru og børn i Aalborg. Familien er nu engang det vigtigste, og så må vi se, hvad fremtiden bringer. Jeg håber, at jeg fortsat vil være at finde i fodboldbranchen, siger Ole Nielsen.

- Det er vemodigt at sige farvel efter fire gode år i Sønderjyske. Her har jeg mødt en flok fantastiske mennesker, som jeg er kommet til at holde meget af.

- Jeg er glad og stolt over at aflevere et fodboldprojekt i god stand, og som i øvrigt er inde i en meget positiv udvikling på alle parametre, siger den afgående sportschef.

Flere nyheder fra TV2 Nord