Nordjysk stjerneskud

På mandag udgiver Martin Axelgaard fra Østervrå ved Hjørring sit første album. De færreste kender ham som musiker, selvom han har optrådt på tv flere gange.

Martin Axelgaard er mere eller mindre ukendt som musiker. Til gengæld kender mange ham som reality-stjernen fra programmet Singleliv på Kanal 4. Det er et mærkat han selv gerne vil videre fra.

-Jeg er jo stemplet på livstid, for de programmer kommer jo til at køre de næste mange år, siger han.

I dag er han og guitaristen Rasmus i Aalborg for at promovere sine nye sange. Singlen 'Alive' er allerede på gaden. Martin håber, folk kan se forskel på, det han laver i forhold til andre reality-stjerner, der er kendt for at være kendte.

-Amalie har lavet en plade og også Tammie fra Paradise Hotel ikk. Det er folk du kender fra fjernsynet, og jeg håber, jeg kan gøre det, så man kan skelne mellem hvad der er for sjov og hvad der er seriøst, siger Martin.

Martin Axelgaard har haft drømmen om at kunne leve af musik, siden han fik sin første guitar. Nu er debutalbummet 'Alive' snart i butikkerne.

-Det er så stor en ting for mig, at det næsten er helt surrealistisk at tænke på at hjemme på pladeselskabet står der sådan nogle store papkasser fulde af mine cd'er, siger Martin.


Seneste nyt

fra Nordjylland