Nordjysk take-away app udvider til hele Danmark

Take away og udbringning af mad er tit forbundet med fast food som pizza og burgere. Det gør en app fra Aalborg op med, og nu udvider de til hele landet.

Hvis man bruger sin computer eller smartphone til at bestille mad udefra, ender det typisk med at blive pizza, burgere og andre fedtede sager. En app, der er udviklet i Aalborg, gør nu op med den tankegang. Via app'en 'Waiteer' kan man bestille gourmetmad. 

- Vi vil gerne være et alternativ til at stå i køkkenet, og så vil man måske ikke altid bare have bragt pizza ud med dåsemajs eller dåsechampignon, men måske en smule bedre mad, fortæller Ricky Thygesen, der står bag app'en.

Hidtil har den holdt sig til at være brugbar i Nordjylland, men nu udvider den til også at kunne bruges i resten af Danmark. 

- I øjeblikket har vi 25.000 downloads, og der kommer flere og flere på, og flere og flere der bruger det. Vi oplever også, at dem, der én gang har været inde at bruge det, de vil også bruge det igen, fortæller Ricky Thygesen. 

Et af de spisesteder man kan finde på app'en er La Botegga i Aalborg. De mærker også, at app'en bliver mere og mere populær. 

- Det er nemt at styre. Jeg var lidt i tvivl til at starte med, men nu kan jeg se, at det stiger dag for dag, fortæller Carlo Liberatti. 

Ricky Thygesen regner med, at app'en er landsdækkende inden sommerferien. 


Seneste nyt

fra Nordjylland