Nordjysk virksomhed sælger til Microsoft

Den nordjyske teknologi-virksomhed, Dynaway, har solgt et af deres softwareprodukter til den verdensomspændende teknologi gigant Microsoft.

Mandag kunne teknologi-virksomheden, Dynaway, skrive under på en kontrakt med Microsoft. Det er Dynaways såkaldte Dynaway Enterprise Asset Management (EAM), som Microsoft har købt rettighederne til. Det betyder at Dynaways produkt fremover bliver en integreret del af Microsofts ERP-platform, der er et system, der forbinder arbejdsprocesser i en virksomhed på tværs af afdelinger.

- Derfor er det selvfølgelig et kæmpe skulderklap, at vi nu bliver en integreret del af Microsofts platform. Det er vi selvfølgelig meget stolte over. Samtidig betyder det, at EAM bliver en fast del af produktporteføljen for Microsofts godt 3.000 forhandlere verden over, hvilket gør det muligt for os at komme i dialog med mange flere kunder end før. Det ser vi store muligheder i, siger CEO i Dynaway, Ulrich Kærgaard.

Som en del af aftalen skal Dynaway-teamet hjælpe Microsoft med integrationen af Dynaway EAM i Dynamics 365. Opgaven med at integrere Dynaway EAM i Microsoft Dynamics 365 forventes at vare de næste 1-2 år.


Seneste nyt

fra Nordjylland