Nordjyske badmintonprofiler skabte vild kulisse i VEB's sæsonåbner

Vendsyssel Elite Badminton med profilerne Jan Ø. Jørgensen, Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl åbnede sæsonen med en sejr.

830 tilskuere overværede søndag Vendsyssel Elite Badmintons sejr på 7-2 over Aarhus AB i den danske badmintonliga. 

- Det var fuldstændig fantastisk. Vi stod ude bagved og havde kuldegysninger over den flotte kulisse. Det er virkelig, virkelig fedt at se, at også AB-spillerne virkede en smule duperet over det, som er stablet på benene heroppe i Frederikshavn. Desuden er det bare fedt at være en del af VEB-holdet. Det har vi glædet os til, og det synes jeg også, at man kunne se i dag, siger Christinna Pedersen.

Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl og Jan Ø. Jørgensen - alle tre nordjyder - skrev inden denne sæson kontrakt med Vendsyssel Elite Badminton, og det trak altså for alvor folk på lægterne i Arena Nord i Frederikshavn i nordjydernes sæsonåbner søndag eftermiddag. 

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl kvitterede med hver sin sejr i mixeddouble og sammen vandt de i damedouble, mens Jan Ø. skuffende tabte i to sæt i første herresingle.

Alligevel endte det altså med en samlet sejr på 7-2 til nordjyderne over Aarhus AB, og VEB sikrede sig dermed 10 point til kontoen og en god start på dette års sæson. 

VEB's næste kamp er torsdag 3. oktober ude mod Team Skælskør-Slagelses danske mestre.

Video fra 2. maj 2019, da VEB kunne præsentere de to nordjyske badmintonstjerner Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl. 

Seneste nyt

fra Nordjylland