Nordjyske badmintonstjerner nomineret til årets spillere

OL-sølvvinderne Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er nomineret til årets badmintonspiller/badmintonspillere. Også Jan Ø. Jørgensen er nomineret.

2016 var på mange måder et fantastisk år for dansk badminton med flere store resultater at se tilbage på. Flere nordjyske badmintonspillere markerede sig også særdeles stærkt det foregående år, og det har nu kastet flere nomineringer af sig i kampen om at blive årets badmintonspiller/badmintonspillere kåret af Badminton Danmark.

Således er OL-sølvvinderne Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl nomineret for deres flotte præstation ved sommerens Olympiske Lege. Samt for at have vundet  Superseries-turneringerne Japan Open og Hong Kong Open.

Også en anden nordjyde er nomineret. Nemlig Jan Ø. Jørgensen. Han er dog nomineret som en del af det danske Thomas Cup hold, der ganske sensationelt vandt Thomas Cup - også kendt som VM for hold - for første gang nogensinde og dermed skrev dansk badmintonhistorie.

Det er den sportslige ledelse i Badminton Danmark, der har udvalgt de nominerede, hvoraf vinderen bliver hyldet i samarbejde med TV 2 SPORT under Yonex DM i Aarhus fra 2.-5. februar.  

Nu skal afstemningen i gang, og du kan være med til at stemme de nordjyske spillere helt til tops. Det kan du lige her.


Seneste nyt

fra Nordjylland