Nordjyske bilister bruger mobilen til parkering som aldrig før

Flere og flere bruger mobiltelefonen til at betale for parkering i Aalborg.

Nordjyderne fravælger billetter, der skal lægges tydeligt i forruden, når de skal betale for parkering i Aalborg. I hvert fald er der sket en stor stigning i antallet af p-billetter, der bliver købt over mobilen. 

I fjerde kvartal af 2017 registrerede parkeringsappen EasyPark 131 procent flere parkeringsbetalinger end i samme periode i 2016. 

- Vi ved, at danskerne vælger at benytte EasyPark-appen til at betale for parkering, fordi de kan spare tid og har langt større fleksibilitet i forhold til at starte, stoppe eller forlænge parkeringstiden. Det ser vi tydeligt her i Aalborg Kommune, hvor vi oplever en markant stigning i brugen af vores løsning, fortæller Bernd Reul, der er landechef for EasyPark i Danmark i en pressemeddelelse. 

EasyPark forventer, at stigningen vil fortsætte, efter folk for alvor er begyndt at bruge mobilen som betalingsmiddel til parkering. 

- Når flere og flere bruger EasyPark her i Aalborg, er det et tydeligt tegn på, at bilisterne har fået øjnene op for fordelene ved mobilparkering, fortæller Bernd Reul. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland