Nordjyske Lisa kåret som årets kvindelige iværksætter

Nordjyder løber med hele to priser ved IVÆKSTprisen 2016 - nemlig Lisa Dalsgaard, GoodiePack, og Andreas Helgstrand, Helstrand Dressage.

Andreas Helgstrand, Helgstrand Dressage, har netop vundet prisen som Årets Digitale Omstilling, og Lisa Dalsgaard, GoodiePack, fik prisen som Årets Kvindelige Iværksætter. Dermed blev det nordjyder, der løb med hele to priser ved prisuddelingen ’IVÆKSTprisen 2016’. Priserne blev uddelt ved en velbesøgt kåring hos PwC. 

Berider Andreas Helgstrand, som står bag den succesrige virksomhed Helgstrand Dressage, som ligger ved Vodskov. Helgstrand Dressage er et salgs- og træningscenter for de bedste dressurheste og huser desuden nogle af verdens bedste avlshingste.

- Virksomheden er – i en ellers analog branche – lykkes med at anvende digitale værktøjer som video og sociale medier til at skabe en god relation til kunderne og gøre branchen levende på nettet. Andreas Helgstrand er derfor en velfortjent vinder af prisen som Årets Digitale Omstilling, fortæller Marianne Fog Jørgensen, partner hos PwC i Aalborg.

Helgstrand Dressage har, som resultat af den digitale indsats, oplevet en stødt stigende efterspørgsel på virksomhedens topheste, og sælger nu ud over Danmarks grænser. På bare ét år er virksomheden vokset med 20 medarbejdere, og stalden huser hele 150 heste.

 

Se udsendelsen Spidserne med Andreas Helgstrand

 

Lisa Dalsgaard står bag Aalborg-virksomheden GoodiePack, der tilbyder en helt ny form for markedsføringskanal: Digitale goodiebags. Med GoodiePack får fysiske butikker og online sites mulighed for at reklamere i digitale goodiebags til events, til foreninger og i lokale bysamfund. Den digitale goodiebag mindsker papirspild, genererer værdifuld data for sponsoren og er bekvemmelig for slutbrugeren.

- Efter blot et års eksistens samarbejder GoodiePack allerede med de største spillere i den danske medie-, event- og modebranche. Lisa Dalsgaard er en initiativrig iværksætter, der formår at markere sig positivt på den danske iværksætterscene, fortæller Marianne Fog Jørgensen og ønsker tillykke med prisen.

Udover at have stiftet GoodiePack er Lisa Dalsgaard også initiativtageren bag iværksætterhuset StartupWorks og netværket NextNord, som begge er projekter med en nøglerolle i Aalborgs startupmiljø, særligt inden for tech.

 

For halvandet år siden fulgte vi seks unge, nordjyske iværksættere i serien - deriblandt Lisa Dalsgaard

IVÆKSTprisen uddeles hvert efterår og er folkets og iværksættermiljøets pris. Med prisen hylder iværksættere og vækstvirksomheder deres rollemodeller. Det er den gode iværksætterhistorie og ikke kun økonomiske nøgletal, der afgør, hvem der skal op på sejrsskamlen til prisuddelingen. Når de nominerede offentliggøres på ivækstprisen.dk, er det op til publikum at stemme på de kandidater, som publikum synes skal vinde.

Prisens formål er at støtte virkelysten og vovemodet i de danske virksomheder ved at sætte fokus på de mange inspirerende succeshistorier, der findes blandt erhvervslivets vækstvirksomheder og ildsjæle.

De øvrige prismodtagere ved kåringen ’IVÆKSTprisen 2016:

Årets Væksteventyrer: Mads Aarøe Mathiesen, Martin George Suhr Madsen, Rasmus Hovøre Andersen og Nicklas Skov Pape, Tradono

Årets Idealist: Stian Haanes, Thomas Bjørn, Klaus Pedersen, Adam Sigbrand, Brian Christensen, Too Good To Go

Årets Unge Håb: Mads Andreas Olesen, Blue Energy

Årets Vovehals: Zaedo Musa, Martin Jensen, Superb

Årets Gyldne Hat: Stian Haanes, Thomas Bjørn, Klaus Pedersen, Adam Sigbrand, Brian Christensen, Too Good To Go

Juryprisen: Lise Aagaard, Trollbeads


Seneste nyt

fra Nordjylland