Nordjyske nederlag i Isligaen

Både Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks tabte i aftes tætte opgør i Isligaen.

Hjemme i Gigantium tabte Aalborg Pirates en tæt kamp med cifrene 3-1 til topholdet fra SønderjyskE foran 4.289 tilskuere. Aalborg Pirates kom foran, men kunne i sidste ende ikke spille sig til point mod de stærke sønderjydere. Kampen blev først afgjort i sidste minut, hvor SønderjyskE med en scoring til 3-1 lukkede kampen.

I Frederikshavn blev det også til et nederlag til det nordjyske hjemmehold. White Hawks kom hurtigt foran mod Herning, men Herning kom tilbage og fik udlignet i anden periode og vandt til med 2-1 efter straffeslag. 900 tilskuere overværede kampen.

Aalborg Pirates ligger på fjerdepladsen og Frederikshavn White Hawks på femtepladsen i Isligaen.