Nordjyske passagerer er skuffede

For de nordjyske togpassagerer kom mandagens udmelding fra Banedanmark som et chok. Passagererne skal undvære tog i måneder endnu.

De nordjyske togpassager må vænne sig til tanken om at skulle tage busser frem for tog noget tid endnu. Efter Banedanmarks udmelding mandag, om at jernbanebroen over Limfjorden bliver endnu mere forsinket end først antaget, står det klart, at de hårdt prøvede togpassagerer må væbne sig med endnu mere tålmodighed.

Banedanmark kan endnu ikke sætte dato på, hvornår broklappen er klar til at blive sat på, så der igen kan køre tog mellem Vendsyssel og resten af landet. Den udmelding falder ikke i god jord hos passagererne, der siden marts ikke har haft tog til og fra Vendsyssel.

- De skulle tage sig sammen og få det i ordnet. Vi passagerer er jo gidsler i det her spil, siger Johnny Kristensen fra Brønderslev.

En anden passager, Anja Møller, pendler hver dag fra Hjørring til Aalborg:

- Det er super irriterende det her. Det tager så lang tid med de busser, siger hun.

Hos de hårdt prøvede passagerer er tiltroen til Bane Danmark helt i bund.

- De har sagt så mange gange, at nu bliver de færdige den og den dato, og hver gang har det ikke passet. Nu tror man jo ikke på, hvad de, siger Bjarke Rimmen Noe fra Tolne.


Seneste nyt

fra Nordjylland