Nordjyske piger hitter på YouTube

Det er flere år siden, at både Camilla Frederikke fra Aalborg og Johanne Jacobsen fra Sæby startede deres YouTube-kanaler. Igennem årene er der kommet flere og flere følgere til, og deres kanaler er kun vokset. Efterhånden er det at være YouTuber blevet en del af dem.

Flere gange om ugen sætter aalborgenseren Camilla Frederikke og Johanne Jacobsen fra Sæby sig foran kameraet. Her filmer de videoer, som de lægger på YouTube, og det har de gjort i flere år. Camilla Frederikke laver mest video om makeup, imens Johanne Jacobsen har skabt et pigeunivers på sin kanal med alt, hvad det indeholder.

Igennem årene er der kommet flere og flere følgere til på de to nordjyders kanaler. Camilla Frederikkes kanal har vokset sig så stor, at hun nu har over 50.000, der abonnerer på hendes kanal. I løbet af det sidste års tid, har Johanne Jacobsen arbejdet meget med at bygge sin kanal op, og det har gjort, at det nu er over 10.000 som følger med i hendes onlineunivers.

- Det er simpelthen så dejligt, at jeg får så mange beskeder på instagram, og folk skriver til mig på facebook og på snapchat. Jeg har åbnet min snapchat, så folk kan skrive direkte til mig, og så får jeg en masse søde beskeder med, at man er ens yndlings-YouTuber, og at man laver mega gode videoer, og at man aldrig må stoppe, siger Johanne Jacobsen.

For begge piger betyder deres abonnenter rigtig meget for dem. De er med til at give dem lysten til at forsætte og blive ved med at lave videoer.

- De er helt fantastiske! Jeg synes, at jeg har verdens bedste abonnenter, hvis jeg selv skal sige det. De støtter mig rigtig meget, og hvis jeg har lagt en video ud, så er de altid de første til at sige, ej hvor er det fedt. At få deres kommentar, det er det bedste i verdenen, og det er også med til at give en mod på mere og give en lyst til mere, siger Camilla Frederikke.

Se mere i aften i Nordjylland LIVE klokken 19.30.

Herunder kan du se en af Camilla Frederikkes YouTube-videoer:

Herunder kan du se en af Johanne Jacobsens YouTube-videoer:


Seneste nyt

fra Nordjylland