Nordjyske spilfirmaer med i toppen

To nordjyske spilvirksomheder blandt de bedste i branchen til at tjene penge.

De to nordjyske spilvirksomheder Progressive Media ApS og Cego ApS ender på henholdsvis tredje- og femtepladsen i en opgørelse over indtjening i 2012.

- Vi har formået at holde fokus på at lave et godt produkt, som skal sælges til den rigtige pris. Det dur ikke at lave noget, som du selv synes er fedt, hvis kunderne ikke er klar til at købe det. Succes i spilbranchen handler i høj grad om omstillingsparathed og godt købmandsskab, siger Thomas Nielsen der er direktør i Progressive Media i en pressemeddelelse.

Virksomheden fortæller, at de nordjyske kommuner og ikke mindst Aalborg Universitet har del i deres succes.

- Aalborg Universitet er leveringsdygtigt i spilinteresserede ingeniører og datamatikere. De seneste år har vi også haft glæde af en del udenlandske studerende, som universitetet har tiltrukket, siger direktøren.

- Den generelle satsning på it-området i Nordjylland betyder, at kommunen har et stort kendskab til branchen. De er gode til at støtte op om projekter, der er relevante for os, siger Thomas Nielsen.

Progressive Media er i øjeblikket ved at forberede konferencen GamesBusiness i et samarbejde med fonden Shareplay og Aalborg Kommune. På konferencen vil blandt andet skaberne af Angry Birds være på talerstolen.


Seneste nyt

fra Nordjylland