Norsk håndbold-talent til Aalborg

Aalborg Håndbold forstærker sig med det norske stortalent Sander Sagosen, som allerede er slået igennem på seniorniveau.

Aalborg Håndbold har sikret sig den 18-årige nordmand Sander Sagosen, som kommer til den nordjyske klub fra norske mesterklub Haslum HK. Sagosen har underskrevet en tre-årig aftale med de forsvarende danske mestre.

- Sander har været en meget eftertragtet spiller, og vi er derfor særdeles glade for, at han har valgt at fortsætte karrieren i Aalborg Håndbold. Sander er et af de største talenter, vi har set i mange år i europæisk håndbold, og med ham fuldender vi vores trup til næste sæson, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Sander Sagosen er 192 centimeter høj og kan spille både venstre back og playmaker. Han ligner derfor en direkte erstatning for den danske landsholdsspiller Mads Mensah Larsen, som fra den kommende sæson skifter Aalborg ud med tyske Rhein-Neckar Löwen.

18-årige Sagosen har i denne sæson fået sit gennembrud i den norske håndboldliga, og han var også med på det norske landshold ved EM i Danmark i januar.

Flere nyheder fra TV2 Nord