Norsk kvinde anmelder voldtægt i Skagen

Nordjyllands Politi leder efter vidner til den formodede voldtægt, der fandt sted i området omkring Havneplads i Skagen.

En 48-årig norsk kvinde har anmeldt til Nordjyllands Politi, at hun natten til mandag blev voldtaget i Skagen.

Den forurettede kvinde forklarede politiet, at hun forlod en café på Havnevej og gik i sydlig retning, og herefter drejede til højre ad Havneplads.

Undervejs på denne rute blev hun - ifølge kvindes forklaring - kontaktet af en mand, der trak hende ind i en gyde og gennemførte en voldtægt.

Signalement af den formodede gerningsmand

  • Mand
  • Cirka 50 år 
  • Stor og fedladen
  • Blå skjorte
  • Taler dansk

Efter voldtægten søgte kvinden mod Fabrikskajen, hvor hun kontaktede Nordjyllands Politi klokken 02.32.

Politiet leder efter kvindens sko og trusser

Politiet har afhørt flere vidner og lavet tekniske undersøgelser, men har på den baggrund endnu ikke kunnet fastlægge det præcise gerningssted. Kvindens hvide g-strengstrusser og hendes hyttesko (grå med hvid kant i størrelse 39) mangler også fortsat.

Nordjyllands Politi har brug for at tale med vidner, der har opholdt sig i området i timerne inden det anmeldte overgreb ved 2.30-tiden. Det kunne være veje som Havnevej, Havneplads, Kappelborgvej, Trondsvej eller Fabrikskajen.

- Hvis der er nogen, der har oplysninger i sagen – eller måske endda har set de nævnte sko og trusser – så vil vi rigtig gerne høre fra dem på telefon 114. Så hurtigt som muligt, siger politikommissær Henrik Staal, der leder efterforskningen.
 


Seneste nyt

fra Nordjylland