Norske specialskibe forstærkes i Frederikshavn

Den nordjyske marineby har fået en stor ordre, efter det norske rederi Siem Offshore har valgt at Vestergaard Marine Service A/S skal ombygge deres specielle anker-håndteringsskibe.

Hos Vestergaard Marine Service A/S er de glade for, at det norske rederi Siem Offshore har valgt en række frederikshavnske virksomheder til arbejdet med at ombygge rederiets serie af de såkaldte Anchor Handling Tug Supply Vessels.

De to første skibe er allerede afleveret til rederiet, mens de næste to her i november ligger i dok i Frederikshavn for her at blive klargjort til sejlads i farvandet ud for Brasilien.

Virksomheden fik ordren, fordi de tidligere har arbejdet sammen med det norske firma. De har ombygget skibenes dæk.
- Der er gået 35 tons stål til hvert dæk med et areal på cirka 800 kvadratmeter, oplyser projektleder hos Vestergaard Marine Service, Palle Sørensen.

Vestergaard Marine Service har deltaget i arbejdet for Siem Offshore sammen med nabovirksomhederne Orskov Yard, Norisol og Scanel, som i alt har genereret flere hundrede arbejdstimer for de involverede virksomheder.

- Kontrakten om klargøringen af AHTS-skibene åbner for nye muligheder i vores samarbejde med Siem Offshore, og det styrker os i vores strategi om til stadighed at være åbne for nye arbejdsområder og markeder. Og så er aftalen også et bevis på, at vi som et samlet netværk med forskellige ekspertiser indenfor det maritime område står stærkt her i Frederikshavn, siger direktør Morten Vestergaard fra Vestergaard Marine Service.


Seneste nyt

fra Nordjylland