Norskov-fan jubler: Det bliver det fedeste!

Norskov kommer tilbage på skærmen, og trods en lang proces er superfan Hanne Rydal Thomsen ovenud begejstret for, at det endelig lykkedes.

Det er over et år siden, at første sæson af TV2-serien Norskov løb over skærmen. Dengang sluttede serien brat og mange seere mente, at den bare ventede på en sæson to. Manglende seertal fik dog TV2 til at tvivle på seriens fortsatte eksistens.

Det kunne nordjyden Hanne Rydal Thomsen slet ikke leve med. Hun oprettede derfor gruppen "Bevar Norskov" på Facebook, og i dag har gruppen over 5000 medlemmer. Glæden var svær at holde tilbage, da det endelig blev afsløret, at en ny sæson var på vej. 

- Jeg var kun lige mødt på arbejde, da jeg fandt ud af, at det var endeligt, og jeg blev selvfølgelig så glad, for nu har jeg jo kæmpet for det her længe, siger Hanne Rydal Thomsen. 

Dog har hun vidst, at serien blev til noget meget længere. Hun mødtes allerede med folkene bag serien for et år siden, hvor de talte om seriens muligheder. 

Forberedelserne til den nye sæson er allerede begyndt, og Hanne Rydal Thomsen har under de mange møder også fået løftet lidt af sløret for, hvad den nye sæson bringer. Og der er i den grad noget at glæde sig til, mener hun.

- Jeg har mødtes med forskellige folk bag serien, både skuespillere og manuskriptforfattere, så jeg ved godt lidt af det, der kommer til at ske, men det er altså ikke noget, du kan få lokket ud af mig, griner Hanne Rydal Thomsen.  

Men selvom hun kender til handlingen, kommer det ikke til at ødelægge oplevelsen af at se sæson 2. 

- Nej nu bliver det bare endnu federe! Jeg glæder mig så meget til, at den nye sæson kommer, og den bliver så spændende. Jeg har selvfølgelig også prøvet at give mit bud på, hvad der kunne ske i serien, men nu må vi se, hvordan det ender, siger Hanne Rydal Thomsen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland