Norskov-stjerne: Komisk, at TV2 stikker halen mellem benene

Foto: TV 2 Danmark

Den unge Norskov-skuespiller, Mathias Käki Jørgensen, har ikke meget til overs for TV2s udmelding om at droppe sæson at tv-serien.

Mathias Käki Jørgensen kommer med sin kommentar til fredagens nyhed om, at TV2 har besluttet ikke at lave en sæson to af Norskov, hvor den unge frederikshavner med succes debuterede som skuespiller i rollen som den talentfulde ishockeyspiller Oliver Bondesen.

- Jeg skal personligt passe på med at skyde vrede gloser afsted, som spredhagl, for det ville da være synd, hvis de højere magter over dødsstjernen så det. Dog giver jeg ikke en nordjysk fuck for at holde spyttet tilbage, når det er på sin retmæssige plads, skriver Mathias Käki Jørgensen i den kommentar på Instagram.

TV2 har tidligere udtalt til Kanal Frederikshavn, at Norskovs fremtid først blev afgjort i foråret. Det gentog TV2 så sent som i denne uge i en artikel i Nordjyske Stiftstidende. Udmeldingen i går kom derfor som et stor overraskelse.

- Personligt er jeg meget ked af beslutningen, da jeg synes, vi havde fat i den lange ende af, hvad angår at lave TV, der betyder noget. Norskov var af den bedste kvalitet, TV2 nogensinde har kunne tilbyde, mener Mathias Käki Jørgensen.

Han er stærkt kritisk over for TV2's beslutning.

- Jeg finder det yderst komisk, at man vil genfinde sig selv og 'tilbage på sporet' ved at producere et stykke dansk fiktion, der handler om mennesker, som ALDRIG giver op, uanset hvilke odds de er sat på jorden med. Men TV2 stikker halen mellem benene og lukker Norskov på grund af for lave seertal. Man vil så gerne kunne konkurrere med de store spillere på markedet og tages seriøst. Men hvis man ikke engang tror på sin største satsning nogensinde, så har man da først spillet sig selv helt fallit! Og så bliver det nok svært for os dødelige at tro på, dødsstjernen kan rejse sig igen fra graven af ligegyldige mad- og boligprogrammer, skriver Mathias Käki Jørgensen.

Flere nyheder fra TV2 Nord