NT-direktør skifter til DSB

DSB ansætter Nordjyllands Trafikselskabs adm. direktør Christian Roslev som ny adm. direktør, oplyser DSB i en pressemeddelelse. OPDATERET

Christian Roslev er 43 år og har tidligere arbejdet i Finansministeriet, Københavns Kommune, KMD og rådgivningsvirksomheden COWI.

Den nye økonomidirektør bliver den 45-årige Jacob Kjær, der indtil for nylig var økonomidirektør i TDC Business Nordic og tidligere har været økonomidirektør i det polske mobilselskab Polkomtel, der var delvist ejet af TDC.
Christian Roslev og Jacob Kjær skal udgøre DSBs nye direktion, der med tiden kan udvides med flere personer, fortæller Peter Schütze, bestyrelsesformand i DSB.

- Med en ny administrerende direktør og en ny økonomidirektør sætter DSB et nyt hold i spidsen for landet største transportvirksomhed. Vi har valgt to personer, der bidrager med erfaringer i både transport, forretning og i rollen som offentlig virksomhed. Den nye direktion skal sammen med den øvrige ledelse og medarbejdere skabe et endnu stærkere DSB, der kan skabe nye gode resultater, siger bestyrelsesformanden.

Christian Roslev glæder sig til at stå i spidsen for DSB - og går både stolt og ydmygt til opgaven med at være chef for en virksomhed med godt 9000 medarbejdere, en halv million daglige kunder og godt 2500 daglige togafgange.

- DSB har en stor og meget vital samfundsopgave som den absolut største transportvirksomhed i Danmark. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle virksomheden, så vi kan få flere danskere til at køre med tog. Og så skal vi styrke stoltheden blandt DSB's medarbejdere, der hver dag gør et flot stykke arbejde med at give kunderne tog til tiden og god service, siger Christian Roslev. 


Seneste nyt

fra Nordjylland