Nu er seks-årige Grace endelig blevet opereret

Seks-årige Grace fra Mariager ventede længe på at blive opereret i Aalborg. Men så tog familiens egen læge affære og kontaktede sygehuset i Randers.

Ventetid på ortopædkirurgisk afdeling på Aalborg Universitetshospital gik i weekenden ud over seks-årige Grace fra Mariager.

Hun er nu i stedet blevet opereret i Randers.

Grace fik et kompliceret brud på sin arm lørdag eftermiddag, men kunne ikke blive opereret samme dag i Aalborg. Det skyldtes blandt andet, at hospitalet var belastet af mange skader ved det store karneval i byen.

Grace fik to gange tid til operation i Aalborg, og hun fastede for at være klar til at blive opereret. Men begge gange blev operationen aflyst.

Hendes mor, Rebekah Christesen, spurgte flere gange, om hun ikke bare kunne køre sin datter 25 kilometer sydpå til sygehuset i Randers. Men det fik hun nej til.

Grace fik en ny tid til operation i Aalborg i dag, men den er nu aflyst. Familiens egen læge synes nemlig, sagen var så urimelig, at han tog kontakt til Randers Sygehus.

- Han ville ringe og prøve at overtale dem. Og han fik forklaret situationen. De ringede tilbage fem minutter efter og gav os en tid samme dag, siger Rebekah Christesen, mens hun er på vej hjem fra Randers sammen med sin datter.

- Vi fortalte kirurgen, at vi var glade for, at de ville tage os ind, og han sagde, at de selvfølgelig gerne ville hjælpe deres kollegaer i Aalborg, når de har travlt, fortæller Rebekah Christesen.

Grace har det godt efter operationen.


Seneste nyt

fra Nordjylland