Nu er vi stjerner

00:23

Det er kommet bag på fodboldspillerne i Ulsted, at der er så meget fokus på dem på de sociale medier - så også TV2s Go´ Morgen Danmark ville have dem med i udsendelsen. Mogens Jørgensen mødte dem mandag eftermiddag i lufthavnen

Det er kommet bag på fodboldspillerne i Ulsted, at der er så meget fokus på dem på de sociale medier - så også TV2s Go´ Morgen Danmark ville have dem med i udsendelsen. Mogens Jørgensen mødte dem mandag eftermiddag i lufthavnen Foto: Michael Kragmann

1 af 2

Den store opmærksomhed er kommet meget bag på spillerne fra Nordjyllands måske dårligste fodboldhold

Nu er vi jo stjerner.

Sådan lyder det umiddelbart fra træner Michael Simonsen, Ulsteds serie 6 hold, da han sammen med to af spillerne lander i Aalborg Lufthavn efter at have optrådt i TV2s Go´ Morgen Danmark mandag morgen.

- Det er helt vanvittigt med al den opmærksomhed,  det havde vi ikke regnet med da vi sagde ja til det her, men nu går vi hele vejen. Nu er vi stjerner, siger Michael Simonsen.

Ulsteds serie 6 hold er kendte i hele landet, allerede inden premieren på den serie, som TV2 Nord sender onsdag. Her følger Mogens Jørgensen holdet i medgang og modgang - og Ulsted-holdet er måske det dårligste i Nordjylland.

Men nu er holdet altså landskendt, og flere af spillerne forudser allerede nu, at de kommer til at skulle skrive autografer.

- Og så skal vi da en tur i Jomfru Ane Gade, og se om det virker at være kendt, siger træner Michael Simonsen.

På det sportslige plan forventer træneren sig fortsat ikke det store.

Formen er okay, den er, som den plejer, men træneren tror ikke helt på, at holdet står over for at skulle opleve sin første sejr. Første kamp spilles den 10. april.

- Alt kan ske, når bolden er rund, men om vi vinder, nej, det tror jeg ikke, siger Michael Simonsen. 

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord