Nu får Nanna sine penge

Omsider modtager præmievindere fra Unge Forskere-konkurrence deres penge. Det lover advokaten for Komitéen for Unge Forskere. Det sker efter TV2/NORD torsdag fortalte historien om 11-årige Nanna Stahlschmidt fra Bjergby ved Hjørring, der stadig ikke har

Det var interne forviklinger i foreningen Unge Forskere, der medførte, at vinderne i foreningens konkurrence ikke med det samme modtog præmier. Det erkender Hans Christian Pape, advokat for Unge Forskere, overfor TV2/NORD.

Den 22. april afbød foreningen samarbejdet med professor Peter Mose Larsen på grund af utilfredshed med den hidtidige næstformand og konkurrenceleders administration. Det betød, at foreningen blev afskåret fra oplysninger om vindernes kontonumre og adresser lyder forklaringen.

- Jeg kan berolige alle vindere med, at der naturligvis er
midler til rådighed, som nu vil blive udbetalt til vinderne
hurtigst muligt. Jeg skal på foreningens vegne dybt beklage, at de interne misforståelser, og en tidligere nøglepersons manglende samarbejdsvilje, har betydet, at præmierne ikke er blevet udbetalt så hurtigt, som det var planlagt, siger advokat Hans Christian Pape til TV2/NORD.

Han tilføjer, at vindere, der ikke allerede er blevet
kontaktet af Unge Forskere, kan vente at blive det i den
kommende uge.


Seneste nyt

fra Nordjylland