Nu kan du flyve helikopter fra Gedsted

Den tidligere helikopterpilot Knud Rohde vil have mere gang i Gedsted. Så nu har han sørget for at du kan flyve helikopter fra den lille by.

1 time over 15 minutter fra Nordjylland til København. Det lyder som et tilbud fra lufthavn i en stor by. Men det er det ikke. Nu kan det nemlig lade sig gøre fra Gedsted. 

Den tidligere helikopterpilot Knud Rohde vil have mere gang i Gedsted, og det tror han på, at han kan med muligheden for helikopter.

- Meningen med det er ganske enkelt at få Gedsted på landkortet og få lavet sådan et befolkningen virksomheder og forretninger kan komme rundt i landet, og hele landet har mulighed for, at de kan lande her eller rekvirere helikopteren til deres virkoshedner, fortæller Knud Rohde til indvielsen af den nye helikopterlandingsplads. 

Knud Rohde har i samarbejde med firmaet Herning Helicopters fået tilladelse til at den lokale boldbane kan bruges som landingsbane til helikopteren. 

Når man skal bruge helikopteren skal man kontakte Knud Rohde eller Herning Helicopters. Så flyver der en helikopter fra Herning og lander på pladsen i Gedsted. Den tur tager 18 minutter. 


Seneste nyt

fra Nordjylland