Nu kan Ole danse igen

Ole Klitgaard havde mistet en masse muskelmasse efter en operation, og han kunne hverken gå eller stå selv. Da han startede til genoptræning var hans mål at kunne danse igen, og det mål har han nu nået.

63-årige Ole Klitgaard lå i en seng på Aalborg Sygehus i 81 dage efter en operation. På de mange dage i sygesengen mistede han meget muskelmasse, og det var ikke muligt for ham at gå eller stå selv.

Efter de 81 dage flyttede han ind på Rehabiliteringscenter Aalborg i Mou, hvor genoptræningen begyndte. Hans ønske var, at han igen kunne komme til at danse, som han holdte af at gøre i sin fritid før. Målet nåede han onsdag, da han dansede en vals med centerlederen.

- Jamen det siger jo alt. Jeg har en bevægelighed, jeg kan komme lidt rundt frem for, at jeg sidder stille fuldstændig, så det er et meget stort øjeblik, siger Ole Klitgaard.

For Oles kone Hanne var det en meget bevægende oplevelse at se sin mand danse igen, efter den kamp han har været igennem.

- Jeg er kæmpe stolt af ham. Det er hans mål, at komme til at gå uden hjælpemidler. Og jeg må nok sige, at vi har nok ikke været så forhåbningsfulde, at vi troede på, at det kunne gå så stærkt, som det er gået nu, siger Hanne Klitgaard.


Seneste nyt

fra Nordjylland