Nu må Vendsyssel selv klare skærene på banen

Foto: Ivan Johan Hansen (Arkiv)

Vendsyssel FF har ingen umiddelbare planer om at anke afgørelsen, der kan koste en tur i 2. division.

Det så ikke nemt ud i forvejen for Vendsyssel FF at blive i landets næstbedste fodboldrække, og det er bestemt ikke blevet nemmere, efter at holdet er blevet erklæret som taber af mandagens opgør mod Silkeborg.

Den kamp havde nordjyderne oprindeligt vundet 1-0, men fordi man uforvarende brugte en ulovlig danmarksserie-spiller, er de tre point taget væk igen.

Dermed har Vendsyssel tre point op til AB og nedrykningsstregen med to spillerunder igen.

- Det er vi selvfølgelig trætte af. Men vi har aftalt at prøve at vinde de sidste to kampe og håbe, at det er nok, selv om vi ikke kan afgøre det selv.

- Vi vil meget gerne vise, at vi rent sportsligt fortjener at blive i rækken, og man kan sige, at kan vi ikke slå AB på søndag, så var vi under alle omstændigheder rykket ned, siger sportschef Jacob Krüger.

Han og klubben har forgæves appelleret til DBU's disciplinærudvalg om at slippe nådigt for at have benyttet Thomas Hansen fra andetholdet i mandags.

Blandt andet har man gjort opmærksom på, at spillerne kun var på banen i få minutter, og at der var tale om en menneskelig fejl, fordi kampen mod Silkeborg var flyttet af tv-hensyn.

Intet hjalp dog, og nu er der kun tilbage at æde straffen eller anke afgørelsen. Jacob Krüger hælder mest til det første.

- Umiddelbart tror jeg, at vi må tage dommen til efterretning, men vi skal da lige rådføre os med nogen og høre, om der er mere at komme efter, siger sportschefen.

Flere nyheder fra TV2 Nord