Ny AaB-træner: Jeg tror på et stærkt forår

Den nye AaB-træner Morten Wieghorst har haft første træningsdag og ser stort potentiale i truppen.

Onsdag var første træningsdag efter juleferien for spillerne i AaB. Det betød første træning med den nye cheftræner 45-årige Morten Wieghorst.

- Det er dejligt at være tilbage i Superligaen, og først og fremmest er det dejligt at være tilbage i AaB. Rammerne er rigtig gode med nye faciliteter, og spillerne glæder sig til at komme igang, lyder det fra Morten Wieghorst efter de første timer på træningsbanen.  

Den nye træner blev præsenteret som ny cheftræner i klubben mandag. Han har tidligere været træner i FC Nordsjælland, AGF og for U21-landsholdet.

- Jeg har fulgt klubben fra sidelinjen, og der er mange gode spillere og mange unge spillere. Dermed er der også masser af potentiale, vi skal have udviklet. Vi skal hurtigt have skabt et stærkt hold, der skal spille et stærkt forår, siger Morten Wieghorst, hvis målsætning er at komme i top seks i det nye slutspil. 

Udskiftning af spillere på holdet er også en mulighed for at forstærke truppen.

- Jeg har brug for mere tid til at lære spillerne ordentligt at kende, så det er for tidligt at sige, om der skal hentes én eller flere spillere. Men vi kigger på det. Mit job lige nu og her er vigtigst at alt at se på de spillere, der er i truppen, forklarer Morten Wieghorst.

Trænerskiftet i AaB kommer efter, at klubben sidst i december valgte at fyre Lars Søndergaard efter svigtende resultater.

- Med mig er målet, at vi skal vinde endnu flere kampe, og så skal publikum underholdes. Vi lever i en verden, hvor vi selvfølgelig skal vinde kampe, men vi skal også spille fodbold, som underholder, slutter Morten Wieghorst.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland