Ny afhøring i Scandinavian Star sagen: Tidligere undersøger indkaldt

Flemming Thue Jensen, der er tidligere undersøger hos Søfartsstyrelsen, skal nu afgive forklaring i Scandinavian Star sagen.

Den tidligere undersøgelsesleder hos Søfartsstyrelsen, Flemming Thue Jensen, er onsdag blevet afhørt om nye oplysninger i sagen om den tragiske dødsbrand på Scandinavian Star. Branden kostede tilbage i 1990 flere end 150 mennesker livet. 

Det er Københavns Politi, der har indkaldt Flemming Thue Jensen til en såkaldt indenretligt afhøring i byretten i København. De mest interessante dele af afhøringen er lukket offentligheden, da Flemming Thue Jensen forventes at sætte navn på dem, han mener står bag mordbranden. 

Indkaldelsen kom på baggrund af de nye oplysninger om branden, som Flemming Thue Jensen fornylig fremlagde blandt andet her i Tv2 Nord.

-Jeg håber, at det er sidste dag i dag, hvor jeg træder offentligt frem, fordi den mission, jeg påtog mig, betragter jeg som henne ved målstregen. Og så må andre kvalificerede tage over, siger Flemming Thue Jensen. 

Flemming Thue Jensen mener, at han har klare beviser på, at det var nogle fra besætningen, der var skyld i branden og dette skete på grund af et forsøg på forsikringssvindel. Se mere i klippet her:

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland