Ny analyse: Færrest vil bo i Hjørring og Frederikshavn

Danskerne vil ikke bo i Frederikshavn, Hjørring, Sønderborg, Morsø og Thisted, men vil i stedet bo på Samsø, Vallensbæk, Glostrup, Rødovre og Herlev. Det viser en aktuel analyse.

Spørger man danskerne, hvor de helst vil bo, er svaret ret nedslående set med nordjyske briller. For her lander Frederikshavn, Thisted, Morsø, Hjørring, Jammerbugt og Vesthimmerlands kommuner allernederst på ønskelisten.

Det viser en ny analyse lavet af boligportalen Boligdeal.dk.

Her har man undersøgt de geografiske ønsker i mere end 350.000 søgeannoncer over det seneste år. Her topper Samsø og kommunerne omkring København, mens Nordjylland altså rammer bunden. Det skriver KanalFrederikshavn. 

- Det er tydeligt at mange danskere flirter med tanken om at flytte til Samsø, som er sprunget hele 19 pladser frem i indekset i forhold til sidste års analyse. Samsø har gang i et eller andet, hvilket også underbygges af andre analyser, der viser, at mange mennesker ønsker at flytte deres virksomhed til Samsø, siger Thomas Barfod fra Boligdeal.dk.

Hvis man ser bort fra Samsø toppes indekset af en række kommuner tæt på København, herunder Vallensbæk, Glostrup, Rødovre, Herlev, Ishøj, Albertslund, Frederiksberg og Solrød.

Der foreligger i analysen ikke nogen forklaring på, hvorfor så få tilsyneladende har lyst til at rykke teltpælene op og flytte til Nordjylland.

Du kan se hele analysen fra Boligdeal.dk lige her.


Seneste nyt

fra Nordjylland