Ny anmeldelse: 14-årig pige voldtaget under Dana Cup-fest

Politiet efterforsker en voldtægt af en 14-årig pige, der blev begået 27. juli 2018 under en fest ved Dana Cup i Hjørring. Nordjyllands Politi søger nu vidner i sagen.

Nordjyllands Politi har allerede efterforsket én voldtægt under dette års Dana Cup i Hjørring, hvor en 16-årig dreng er blevet anholdt og sigtet. Onsdag meddeler politiet i en pressemeddelsel, at endnu en voldtægt nu bliver efterforsket.

Det drejer sig om en 14-årig pige, der fredag aften deltog i nogle festligheder ved Vendia-hallen i Hjørring. Hun forlod den aften området for at lede efter en veninde, men ved Thomas Morrildsvej mødte hun to unge mænd. Dene forlod stedet, mens den anden gik med pigen hen til et telt på sportspladsen Landlyst, hvor han ifølge anmeldelsen voldtog hende. 

Herefter forsvandt manden fra gerningsstedet, mens pigen fik fat i en veninde og en vagt på Dana Cup, som hjalp med at tilkalde politiet.

- Vi har efterforsket intenst i sagen, siden vi modtog anmeldelsen. Vi har foretaget flere afhøringer og sporsikring og tekniske undersøgelser på gerningsstedet, siger den ansvarlige efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi. 

Politiet har dog hidtil været tilbageholdende med oplysninger af hensyn til den forurettede piges meget unge alder. Men fordi det indtil nu ikke har været muligt at identificere en gerningsmand, beder politiet nu borgerne om hjælp.

Gerningsmanden beskrives som: Mørk af udseende, cirka 17 år gammel, 185 centimeter høj, muskuløs, kortklippet med sort, krøllet hår i siderne og nakken. Han var på aftenen iført sort cowboyjakke, sorte cowboybukser og hvid t-shirt, og han talte engelsk, har den 14-årige pige oplyst. 

- Hvis nogen har bemærket noget derude fredag aften, så ring til os på telefon 114, opfordrer Frank Olsen fra Nordjyllands Politi.

Dana Cup tager afstand

Også i 2016 blev en voldtægt anmeldt under Dana Cup i Hjørring. Men ellers er det ikke nogle hændelser, der plejer at præge den store fodboldturnering.

Fra Dana Cup lyder det nu, at man tager totalt afstand fra situationer som denne.

- Vi gør allerede nu meget ud af at informere deltagerne om, hvordan man opfører sig i Danmark. Det vil vi fortsætte med fremover, siger presse- og kommunikationschef ved Dana Cup Torben Vandsted til TV 2.


Seneste nyt

fra Nordjylland