Ny assistent skal hjælpe Thisted i Superligaen

Oprykkerne fra Thisted får en ny mand på holdet, når Henrik Larsen efter nytår starter som ny assistenttræner i klubben.

Thisted FC har hentet den tidligere Vejgaard- og Lindholm-cheftræner Henrik Larsen ind som ny assistent til cheftræner Joakim Mattsson i bestræbelserne på at fastholde en plads i landets næstbedste fodboldrække Nordic Bet Ligaen.

Thisted FC har som oprykkere overrasket alt og alle med deres flotte spil, og holdet har efter 17 runder hentet hele 31 point hjem. Det placerer dem på en øjeblikkelig tredjeplads i tabellen - en plads, der til sæsonens afslutning i foråret giver adgang til playoffkampe om en Superliga-plads. Det til trods, er klubbens ambition dog "kun" at få fodfæste i 1. division. Og det skal Henrik Larsen hjælpe med.

- Jeg er rigtig glad for, at Henrik Larsen vil blive en del af teamet i Thisted FC i 2018. Henrik Larsens faglige kompetencer og menneskelige egenskaber passer godt ind i vores klub og Henrik er en erfaren og moden træner, som har prøvet noget, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med ham, udtaler cheftræner Joakim Mattson, der forventer, at den nye assistent kan udfordre ham i forhold til udviklingen af Thisteds spil.

Henrik Larsen selv ser sin nye rolle i Thisted som et stort skridt op ad karrierestigen, og glæder sig til at starte i klubben efter nytår.

- Jeg befinder mig godt i assistenttrænerrollen, hvor jeg skal løse opgaverne bedst muligt og komme med input til cheftræneren og teamet. Det er en anden verden at komme fra amatørhold i 2. division og til en meget professionel klub i NordicBet Liga, udtaler Henrik Larsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland