Ny atletikhal indviet i Aalborg

Aalborg Atletik & Motion indviede søndag en ny atletikhal ved Gigantium i Aalborg.

Søndag blev snoren klippet til en splinterny altetikhal i Aalborg, og for første gang kan atletiktalenterne i Aalborg Atletik & Motion nu træne indendørs om vinteren. Tidligere har klubben ellers kun haft udendørs faciliteter.

- Det er jo helt fantastisk, når man ser på vores facebookside, så er det lige før, man kan se tårerne, de triller ned af kinderne fra de glade folk, der føler, at nu er vi nået i mål, så det er perfekt, siger formanden for Aalborg Atletik & Motion, Finn Yde.

Formanden for atletikklubben håber nu, at de forbedrede træningsforhold hjælper til at holde på de unge talenter, når de kan træne indendørs om vinteren.

Hallen har været flere år undervejs, og det er Aalborg Kommune, der sammen med en række sponsorer har betalt for opbygningen af hallen.

- Det er fordi, de præsterer rigtigt mange flotte resultater, og så har vi manglet den her facilitet i mange år. Vi går jo ind for, at vi har hal og faciliteter til alle sportsgrene. Der må man sige, at atletikken har været nedprioriteret i en årrække. Nu er det lykkedes, og det er jeg super glad for, siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen (Soc.dem.), der selv forsøgte sig på 60 meters sprint ved indvielsen.

Borgmesteren løb blandt andet mod eliteløberen Benjamin Lobo Vedel, der er rigtigt glad for de nye træningsmuligheder.

- Det er helt vildt godt. Det er et stort spring. Vi kan udvikle os så meget mere, ved at have den her hal. Træning indendørs betyder helt vildt meget, og bare det at vi kan holde os varme, det hjælpe utroligt meget, siger Benjamin Lobo Vedel.


Seneste nyt

fra Nordjylland