Ny chefkonsulent hos Agri Nord

Agri Nord har udnævnt agronom Torsten Gruhn som chefkonsulent for Agri Nords Økonomi-afdeling

Han afløser agronom Boie Skov Frederiksen, der tiltræder stillingen som administrerende direktør for Agri Nord. Lederskiftet finder sted den 1. maj 2009.

- Vi er målrettet gået efter en leder med kompetencer inden for organisering og udvikling af rådgivning og samarbejdsformer, siger direktør Boie Skov Frederiksen, Agri Nord, og fortsætter:
- Med den baggrund som Torsten Gruhn har, får vi en leder med stor erfaring inden for organisering og videreudvikling af rådgivningsopgaver med fokus på nytteværdi for kunderne.

Torsten Gruhn er 42 år og bor i Simested: Han er i dag ansat som afdelingsleder for økonomi-afdelingen i Aars, hvor han udover personaleledelse arbejder med udvikling af rådgivningen og samarbejde på tværs af centre og faggrene. Det arbejde beholder han efter udnævnelsen til chefkonsulent.

Torsten Gruhn har tidligere været ansat som projektleder og virksomhedskonsulent i DLBR Management, Landscentret og har deltaget i flere udviklingsprojekter i Dansk Landbrugsrådgivning. Desuden har Torsten Gruhn en baggrund som kvægbrugs- og økonomikonsulent på Mors.


Seneste nyt

fra Nordjylland