Ny cheftræner i EH Aalborg er fundet

Den nye cheftræner i EH Aalborg bliver Jesper Holmris, der kommer fra dameligaholdet i SK Aarhus.

Den nye cheftræner for den kommende sæson i EH Aalborg bliver Jesper Holmris. Han skal overtage trænerjobbet efter Morten Holmen, hvis aftale med klubben udløber til sommer.  

Den nye træner er 46 år gammel og kommer fra et trænerjob på højeste niveau for dameligaholdet i SK Aarhus. Tidligere har Jesper Holmris haft forskellige jobs i udlandet, hvor han blandt andet har været landstræner for de kvindelige landshold i England og Schweiz. 

- Vi i EH Aalborg er meget stolte over, at få en trænerkapacitet som Jesper Holmris til klubben. Vi er sikre på, at han med sin store erfaring på allerhøjeste niveau som træner, men også som spiller, kan tilføre EH Aalborg en masse kompetencer omkring udvikling af holdet og spillerne på et højere niveau, skriver Henrik Skals, der er formand for Elitehåndbold Aalborg, i en pressemeddelelse. 

Jesper Holmris er klar på de nye udfordringer i nordjyske EH Aalborg. 

- Jeg har haft nogle positive samtaler med folkene bag EH Aalborg og fået et rigtig fint indtryk af holdet, det sportslige setup og klubben som helhed. EH Aalborg er uden tvivl et spændende projekt med meget stort potentiale, som jeg glæder mig til at blive en del af, siger kommende cheftræner for EF Aalborg, Jesper Holmris i en pressemeddelelse.

Jesper Holmris tiltræder i jobbet den 1. juli.


Seneste nyt

fra Nordjylland