Ny Cheftræner til Vendsyssel Håndbold

Vendsyssel Håndbold er blevet enige med Jan Ottosen, der tiltræder som ny cheftræner og 2 år frem.

Efter et farvel til cheftræner Lars Rasmussen i april, har Vendsyssel Håndbold været på jagt efter en afløser de sidste to års træner.

Men i stedet for at tænke ud af boksen, har man vendt jagten på hovedet og kigget Down Under.

Her har spillerne, bestyrelsen og formand Jan Hansen stillet skarpt på Jan Ottosen, der fungerer som australsk landstræner.

- Vi har været igennem en længere proces hvor vi har inddraget spillertruppen i udarbejdelse af den profil, vi i klubben og pigerne ønskede. Efter flere møder, hvor også nogle udvalgte spillere har været med, er valget faldet på Jan Ottosen, forklarer Jan Hansen.

- Vi er utrolig glade for at lave en aftale med Jan, som allerede har vist flotte resultater, der er baseret på hans store faglighed og tilgangen til udvikling af den enkelte spiller og holdet, siger en glad formand.

Jan Ottosen fungerer som Australsk landstræner, og han førte landsholdet til VM i Qatar, hvor en skrivebordsbeslutning ændrede dette.

I sidste sæson førte Jan Ottosen Aalborg Håndbolds U16-drenge til DM-guld samt flere andre titler.

Om den nye aftale siger Jan Ottosen:

- Jeg glæder mig rigtig meget til at stå i spidsen for Vendsyssel Håndbold, der har bevist, de hører til i toppen af 1. division. Min opgave er at fortsætte den udvikling, så vi i fællesskab kan lægge et nyt lag på den enkelte spiller og holdet som helhed, så vi kan tage det sidste skridt til Håndboldligaen, siger den nye cheftræner.

- Det kommer til at kræve hårdt arbejde af mig og spillerne, men sammen kan vi løfte opgaven. Klubben har i samtaleperioden vist, hvor seriøst de går til opgaven, så valget var ikke så svært for mig. Nu skal jeg i gang med at gennemse alle kampe fra sidste sæson og starte dialogen med spillerne. Og jeg håber selvfølgelig, de fleste vælger at blive,


Seneste nyt

fra Nordjylland