Ny DF'er i byrådet fik valgplakat malet med penis

Det nye medlem af byrådet, DF'er Kristoffer Hjort Storm, har tidligere både sendt et kritisabelt tweet og lagt ansigt til et portræt af penis-kunstneren Max Uwe.

Det nye medlem af Aalborg Byråd, Kristoffer Hjort Storm fra Dansk Folkeparti, har været i modvind internt i partiet.

Først sendte han et omdiskuteret tweet efter terrorangrebet på Krudttønden i København februar. Heri skrev han:

- Mine tanker går til de efterladte. Synes venstrefløjen og andre der har støttet islams indtog i Danmark bør gøres til medskyldige!

Men disse sætninger forsvandt hurtigt fra Twitter igen. Søren Espersen fik en beklagelse fra Kristoffer Hjort Storm, inden han blev bekendt med det omdiskuterede tweet. Alligevel var næstformanden i DF på det tidspunkt godt og grundigt træt af Kristoffer Hjort Storms uheldige udmelding.

- Det er noget møg, ellers havde jeg ikke stået her i studiet i dag og skulle forklare det. Man skal tænke sig virkelig godt om, når man skriver. Folk der prædiker fred og forsoning kan ikke have skyld. Det kan kun de folk, som begår gerningen, og som opfordrer til volden, siger Søren Espersen.

Da Kristoffer Hjort Storm stillede op til folketinget i juni lagde han også ansigt til et portræt af peniskunstneren Max Uwe Jensen.

-Max Uwe står for nogle af de samme ting. Kampen for ytringsfrihed og retten til at rykke lidt ved folks grænser, siger Kristoffer Hjort Storm om stuntet under valgkampen.

Baggrunden for penismotivet var, at Kristoffer Hjort Storms valgplakater var regnet væk, og derfor hyrede han provo-kunstneren til at male et nyt portræt.

Kristoffer Hjort Storm er indstillet som nyt medlem i Aalborg Byråd efter Tommy Eggers har meldt ud, at han vil forlade byrådet for at hellige sig arbejdet i regionsrådet.


Seneste nyt

fra Nordjylland