Ny direktør i spidsen for Himmerland Golf & Spa Resort

49-årige Mark Bering overtager ansvaret for Himmerland Golf & Spa Resort, der danner rammer om golfturneringen Made In Denmark.

Himmerland Golf & Spa Resort har siden september været på jagt efter en ny direktør, der kan stå i spidsen for hotellet og dermed også den store golfturnering Made In Denmark, der vender tilbage til Vesthimmerland i 2019.

Valget er nu faldet på 49-årig Mark Bering, der kommer fra en stilling som regionsdirektøri First Hotels med ansvar for syv hoteller i Danmark og Sverige.

- Det er et job, jeg glæder mig meget til. Der findes utrolig få steder, der har så mange muligheder som Himmerland Golf & Spa Resort, og mit nye job bliver vanvittigt interessant, siger Mark Bering i en pressemeddelelse. 

Før jobbet hos First Hotels var han General Manager på Hotel Hvide Hus i Aalborg, og det er dermed en stor kapacitet indenfor hoteldrift, der overtager ansvaret for Himmerland Golf & Spa Resort.

- Jeg ser kæmpe muligheder i at få sat stedet endnu mere på landkortet. Der er unikke muligheder med kombinationen af hotel, restaurant, spa-afdeling, konferencefaciliteter og golfbane. Det gør stedet til noget helt specielt, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, siger Mark Bering.

Overtager fra Lars Larsens søn

Bestyrelsesformand for Himmerland Golf & Spa Resort, Lars Larsen, glæder sig ligeledes til, at Mark Bering indtræder som direktør.

- Vi har taget os god tid for at være sikre på at finde den helt rigtige til jobbet. Jeg er ikke i tvivl om, at Mark vil være i stand til at løfte opgaven, og jeg ser frem til vores samarbejde, siger Lars Larsen.

Mark Bering overtager fra Claus Birk Larsen, der fratrådte stillingen i september. Mens bestyrelsen har ledt efter en ny direktør, har Lars Larsens søn Jacob Brunsborg haft rollen som midlertidig direktør. 

Himmerland Golf & Spa Resort danner næste år igen ramme om golfturneringen Made In Denmark, efter den i 2018 blev afholdt i Silkeborg. Det bliver femte år, at Made In Denmark afholdes hos Himmerland Golf & Spa Resort.

Det vides endnu ikke, hvor Made In Denmark bliver spillet i 2020. 


Seneste nyt

fra Nordjylland