Ny direktør på plads for Nordjyllands Trafikselskab

Thomas Øster bliver ny direktør for Nordjyllands Trafikselskab, efter Jens Otto Størup stoppede i november.

Siden Jens Otto Størup i november ”checkede ud” af den kollektive trafik, har Nordjyllands Trafikselskabs (NT) ledelse sammen med bestyrelsen søgt efter den helt rigtige profil til jobbet som direktør. Valget er faldet på nordjyden Thomas Øster.

Hos formanden for NT er der stor begejstring for valget af den nye direktør. 

- Jeg ser meget frem til, at vi skal byde Thomas velkommen til hans nye arbejdsplads. Med Thomas får vi en direktør, som har de helt rigtige kvalifikationer til at sikre, at NT fortsat kan udvikle sig til gavn for hele vores landsdel. Thomas har et stort branchekendskab, har et meget bredt netværk og en masse vigtig ledelseserfaring.
Thomas har ligeledes en spændende national og international baggrund, og hans profil passer helt perfekt til den udvikling, der er gang i i Nordjylland, siger formanden for NT, Thomas Kastrup-Larsen. 

- At Thomas så oveni købet er nordjyde og brænder for at være med til at udvikle vores område, det er selvfølgelig et ekstra plus, tilføjer Thomas Kastrup-Larsen.

Den nye direktør glæder sig til at tiltræde stillingen og være med til at videreføre NT.

- Efter nogle spændende og lærerige år i udlandet, glæder jeg mig rigtig meget til at vende hjem til Nordjylland og blive en del af det spændende arbejde med at gøre Nordjylland til et foregangsland for god mobilitet. Jeg glæder mig til møde mine nye kollegaer og ser frem til det tætte samarbejde med NT’s ejere og samarbejdspartnere, siger Thomas Øster.

Thomas Øster har en master i International Business fra CBS i København og har siden haft ansættelser i AP Møller og ISS, inden han i 2004 kom til Arriva, hvor han var administrerende direktør i Danmark fra 2010 til 2014, hvorfra han rejste til London til en stilling som Group Business Excellence Director.

Han starter i jobbet som direktør for Nordjyllands Trafikselskab 1. februar 2018.

Thomas er i øjeblikket bosiddende i London med familien, der består af hustruen Rikke og døtrene Lykke Marie og Frederikke. Familien vil i løbet af 2018 flytte tilbage til det nordjyske.


Seneste nyt

fra Nordjylland