Ny direktør på Skagens Museum

Skagens Museum har pr. 1. februar 2008 ansat kunsthistoriker Lisette Vind Ebbesen som ny direktør for museet.

<b>Tidligere inspektør</b>
Lisette Vind Ebbesen har været ansat som museumsinspektør på Skagens Museum siden 1. juni 2006, og har det seneste år været projektleder på museets 100-års jubilæum.

<b>Uden ledelse</b>
I det år hvor museet har været uden direktør har Lisette været en del af ledelsen, og har vist sig som en meget medrivende og resultatorienteret person med gode evner til at skabe kontakter såvel i lokalsamfundet som blandt museets øvrige samarbejdspartnere udadtil.

<b>Jubilæum</b>
Hun har desuden stået for at skaffe mange midler til de projekter som starter i forbindelse med museets jubilæum, samt redigeret museets nyudkomne jubilæumspublikation SKM 100.

<b>Ny direktør vokset frem</b>
Museet har i det forgangne år arbejdet meget med strategi i forhold til at tage hul på et nyt århundrede i museets historie, og i løbet af denne periode har museets bestyrelse set en direktør vokse frem.

- Det er en enig bestyrelse som har valgt Lisette, og jeg er fuld af forventning til et fortsat spændende samarbejde med hende, og glæder mig meget på museets vegne, siger bestyrelsesformand Vivian Floor.

<b>CV</b>
Lisette Vind Ebbesen er uddannet på Aarhus Universitet, og har før hun kom til Skagen arbejdet som udstillingsassistent på ARoS Aarhus Kunstmuseum.
Hun er født og opvokset i Vestjylland, men bor nu i Skagen sammen med sin kæreste.

Flere nyheder fra TV2 Nord