Ny forening redder SIFA?s TV-Bingo

Nye regler har nu tvunget SIFA til at ændrer deres TV-Bingo, så man fremover skal være medlem for at få lov til at spille. Foreløbig ser det ud til at redde spillet som ellers var tvunget til at lukke til nytår.

Peter Skram er godt og grundig træt af de mange diskussioner han har haft med Spillemyndigheden, som fremover skal styre alt spilvirksomhed i Danmark.

- Vi forstår det ganske enkelt ikke. Vi forstår ikke hvad det hele går ud på, siger bingovært Peter skram til TV2/NORD.

De sidste 28 år, har SIFA hvert halv år afleveret en ansøgning og et revideret regnskab hos det lokale politi, som herefter gav dem en ny halvårlig spilletilladelse. Men så kom der ny sherif på området - spillemyndigheden - og de krævede et nyt regnskab og en ny ansøgning hver dag. Altså 365 ansøgninger og 365 regnskaber om året.

- Den lov som SIFAs TV-Bingo er underlagt, den er stort set ikke blevet ændret med et komma. Det er kun et spørgsmål om, at der sidder nogle jurister som vurderer og tolker tingene anderledes. Så det vi har gjort i 28 år, det mener man nu er forkert, siger Peter Skram.

Løsningen er at danne en forening, som man så skal være medlem af for at kunne spille, og det har SIFA så gjort. I løbet af en uge er der allerede kommet 2.400 nye medlemmer til foreningen.

- SIFAs TV-Bingo det forsætter. Vi har en godt og trofast publikums som gerne vil være medlem af vores forening. Men selvfølgelig kommer det da til at koste idrætten penge. Vi har da også spillere der ikke forstår hvorfor de nu skal være medlemmer af SIFA klubben for at spille tv bingo, siger Peter Skram.


Seneste nyt

fra Nordjylland