Ny formand for Asaa Havn: - Knud Erik Sørensen har kørt havnen som et enevælde

Torsdag aften blev formanden for Asaa Havn, Knud Erik Sørensen, vippet af pinden efter et flertal i bestyrelsen viste ham mistillid.

Torsdag aften vagte et flertal af havnebestyrelsen i Asaa at sætte formanden fra bestilling.

- Knud Erik Sørensen har kørt haven som et enevælde, og det har fået alle til at flygte, siger den nyudnævnte formand Mogens Hajslund.

Mistilliden til Knud Erik Sørensen kommer sig blandt andet af samarbejdsproblemer med de lokale foreninger, og senest den meget omdiskuterede debat, om nødvendigheden af udgravning og vedligeholdelse af sejlrenden til havnen. I den forbindelse har den tidligere formand, Knud Erik Sørensen, givet udtryk for, at det snarere var dårligt sømandskab end en dårlig sejlrende, der var skyld i, at flere sejlere gik på grund.

- Der har været enorm dårlig stemning på haven i længere tid, og det skal vi have lavet om på. Vi skal genfinde hyggen og fællesskabet fra tidligere, siger Mogens Hajslund.

Den nye formand vil som sin første opgave sikre, at der kommer en ekstra markering af sejlrenden op hurtigst muligt, og så skal sejlrenden uddybes for at undgå bare nogle af de mange grundstødninger.

Desuden vil Mogens Hajslund også starte et frivilligt netværk bestående af havnens brugere, som skal forskønne havnen.

- Vi trænger til at det hele bliver holdt ved lige, siger han.

Mogens Hajslund, der er 70 år, har aftalt med bestyrelsen, at han er formand for havnen frem til foråret, hvor den årlige generalforsamling finder sted.

Knud Erik Sørensen har ikke ønsket at kommentere på formandsskiftet. 


Seneste nyt

fra Nordjylland