Ny herresingle til VEB

Efter to år i København flytter 28-årige Peter Mikkelsen hjem til Jylland, hvor han i den kommende sæson skal repræsentere ligaklubben Vendsyssel Elite Badminton.

Med Eric Pang og Peter Mikkelsen har VEB på papiret ligaens stærkeste herresingler. De ligger nr. 3 og 7 på den danske rangliste. Nærmeste konkurrent er Skovshoved, som har nr. 2 og 11 på ranglisten. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Vi har tidligere været ude efter Peter, og derfor er vi meget glade for, at det nu er lykkedes os at få hans underskrift. Vi forventer, at vi med denne tilgang styrker vores herresingler, og vi satser meget på, at Peter har tænkt sig at udfordre Pang om retten til at spille førstesingle, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Peter Mikkelsen skifter til VEB fra Lillerød, hvor han var førstesingle. I den forgangne sæson lykkedes det Peter Mikkelsen at besejre Eric Pang to gange, ligesom han overraskende fik skovlen under Danmarks bedste spiller, Peter Gade.

- Det er ingen hemmelighed, at Peters topniveau er højt. Han kan vinde over de fleste, men desværre rammer han topniveauet for sjældent, og det bliver én af de ting, vi skal arbejde med. Vi ved også, at Peters bundniveau er for lavt. Han taber ind imellem nogle kampe, som han ikke burde, erkender Peter R. Jensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland