Ny hovedsponsor til cykelhold

Efter længere tids hårdt arbejde er det nu lykkedes for Innomic Solutions, virksomheden bag Team Stenca Trading-M1 at lande en aftale med en ny hovedsponsor.

Dermed begynder de sidste brikker at falde på plads for det nordjyske cykelhold, efter det i sidste uge kom frem at holdet på nuværende tidspunkt har kontrakt med 11 ryttere for den kommende sæson heriblandt to markante profiler til holdet. Holdet bliver i næste sæson et ud af 4 danske UCI continental Team.

Der er tale om en international virksomhed med hovedkontor i Italien med kunder spredt udover hele verden heriblandt Danmark. Derudover er virksomheden i forvejen et meget velkendt navn i international cykelsport, blandt andet i form af at man tidligere har lagt navn til et tidligere cykelhold som i sin tid deltog i Tour de France.

Herudover bekræfter holdet at man har forlænget kontrakterne med de to U23 landsholdsryttere Pelle Clapp og Morten Øllegaard, som begge deltog med landsholdet i Post Danmark Rundt samt den rutinerede Jesper Odgaard som har kørt to sæsoner for holdet.


Seneste nyt

fra Nordjylland